Inloggen  |  UW KLANTGEGEVENS
Bedrukken en Borduren
Set aanbieding Meer
Horeca Setaanbieding: Kledingpakket Kok
Horeca Setaanbieding: Kledingpakket Kok
VAN €87,04 VOOR €74,95
(€90,69 Incl.BTW.)

Bedrijfskleding Advies
Bedrijfskleding Advies

Advies bij Bedrijfskleding Handelshuis

Bedrijfskleding, Veiligheidsschoenen, PBM, ISO's, EN-normen, en al die andere mooie termen die hier op de website zoal rondvliegen, kunnen nog wel eens wat verwarrend worden. Als je niet precies weet wat je zoekt, kan ons assortiment ook nog wel eens wat overweldigend zijn. Daarom is het helemaal niet zo'n gek idee om advies in te winnen!

Natuurlijk kan je voor kleine vragen altijd gewoon bellen of mailen, maar als je een ingewikkeld probleem hebt, of als je een nieuwe kledinglijn zoekt voor een bedrijf of afdeling, dan is meer persoonlijke aandacht vereist.

Maak een Afspraak met onze Vertegenwoordigers

Nick Hagen - Directeur Bedrijfskleding Handelshuis


Door een vertegenwoordiger langs te laten komen, kan deze een directe inschatting maken van de vereiste en gewenste bedrijfskleding, werkschoenen en PBM voor jouw bedrijf. Ook kan de vertegenwoordiger snel een offerte opstellen, zodat je altijd direct weet waar je aan toe bent!Via ons contactformulier kan je gemakkelijk en snel een afspraak aanvragen met een van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen de tijd voor je nemen en specialistisch advies op maat geven. Dit kan via de telefoon of e-mail, maar ook een bezoek op locatie is mogelijk! Gezien het veelzijdige en uitgebreide karakter van de wereld van bedrijfskleding, is advies op locatie vaak immers wel zo handig!

Naar het contactformulier

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Informatie