Inloggen  |  UW KLANTGEGEVENS
Bedrukken en Borduren
Set aanbieding Meer
Aanbieding 5 T-shirts Heavy Weight (in 36 kleuren)
Aanbieding 5 T-shirts Heavy Weight (in 36 kleuren)
VAN €19,75 VOOR €14,95
(€18,09 Incl.BTW.)

Bedrijfskleding Bedrukken

Bedrijfskleding Bedrukken

Bedrukken/Borduren

Kleding Bedrukken bij Bedrijfskleding Handelshuis

Bedrijfskleding bedrukken, horecakleding bedrukken of gewoon kleding bedrukken? Bij Bedrijfskleding Handelshuis kan je kleding bedrukken vanaf 1 stuks en vanaf €3,50!

Herkenbaarheid is van groot belang voor ieder bedrijf, ook - nee, vooral - als het om een eenmanszaak gaat! Niet alleen staat het professioneel om een logo en/of bedrijfsnaam op de werkkleding te dragen, het is ook goede reclame. Zeker als u veel buiten werkt zullen veel mensen uw bedrijfsnaam zien en dat kan tot meer opdrachten leiden! Ook kan bedrukt textiel gebruikt worden als relatiegeschenk. Daarnaast zitten er duidelijke fiscale voordelen aan bedrijfskleding met een logo of bedrijfsnaam erop gedrukt.

Bij Bedrijfskleding Handelshuis kunt u eenvoudig en snel uw kleding laten bedrukken of borduren. Dit kan op kleding naar uw keuze! Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij snel en voor goede prijzen hoge kwaliteit leveren! Klik dus op de knoppen hieronder voor meer informatie, of neem even vrijblijvend contact op!

 

Transferdruk Textiel
Transferdruk Textiel
Zeefdruk Textiel
Zeefdruk Textiel
Borduren Bedrijfskleding
Borduren Bedrijfskleding
Bedrukking Acties
Bedrukking Acties
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Informatie