BEROEPSKLEDING

Beroepskleding, voor ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Daarom zit er veel verschil tussen bedrijfskleding voor verschillende branches.

Door ons uitgebreide assortiment kan het soms lastig zijn om precies te vinden wat u zoekt, en daarom hebben we hier een brede collectie bedrijfskleding ondergebracht in beroepskleding categorieën. Op die manier vindt u altijd de juiste bedrijfskleding voor uw branche!

De verdeling van beroepen op deze pagina is zeer gevarieerd, maar toch overzichtelijk. Zo bieden we bedrijfskleding voor de beveiliging, maar ook voor koks, voor schilders en voor schoonheidsspecialisten. Zelfs voor zeer specifieke branches zoals lassers en de voedselindustrie vind u hier geschikte bedrijfskleding!

Ongeacht in welke branche u werkt, is herkenbaarheid altijd belangrijk voor een bedrijf. Naamsbekendheid is immers essentieel om nieuwe klanten aan te trekken. Daarom bieden wij ook verschillende soorten bedrukking en borduring. Omdat wij het bedrukken en borduren van uw bedrijfskleding in eigen beheer uitvoeren kunnen we uw bedrijfskleding ook in zeer kleine oplages bedrukken of borduren. Ook bieden we vormen van bedrukking die geschikt zijn voor HACCP  werkkleding, de zorg en andere branches waar hygiëne extra belangrijk is.

Staat uw branche er niet tussen?

Behalve de genoemde branches bieden we nog veel meer soorten bedrijfskleding aan. Kijk daarom eens rustig rond op onze webshop, hier vindt u alle producten uit ons assortiment. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor gratis en vrijblijvend advies van onze adviseurs!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug