Menu

MIJN ACCOUNT

Beveiligingskleding

 Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Kleding voor beveiliging moet voldoen aan unieke eisen. Want het werk van een beveiliger is heel verschillend.

Soms werkt u achter een bureau bij de receptie, soms staat u urenlang in de regen. In alle gevallen moet uw werkkleding de juiste bescherming bieden, comfortabel zitten en bovendien een representatieve uitstraling hebben.

Daar komt nog bij dat sommige situaties vragen om specifieke soorten beveiligingskleding.

Als u een winkelbeveiliger bent bij een luxe warenhuis kan een pak vereist zijn, terwijl een beveiliger voor een festival of evenement misschien een polo- of T-shirt draagt.

Binnen onze branchecategorie van beveiligingskleding vindt u de juiste werkkleding voor alle situaties!

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkkleding!

Beroepskleding | Beveiligingskleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Beveiligingskleding bedrukken & borduren

Ook om beveiligingskleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de beveiligers is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor beveiligingskleding , in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw beveiligingskleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de beveiligingskleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw beveiligingskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste beveiligingskleding te vinden!

Bel mij terug