SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

BOUW WERKKLEDING

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Werkkleding voor de bouw moet bescherming bieden tegen scheuren en slijtage, ook moet voldoende bewegingsvrijheid bieden, goed ademen en tegelijkertijd toch goede bescherming bieden tegen regen en koude.

Daarom hebben we een categorie samengesteld die specifiek daar gericht op is.

Binnen deze categorie vindt u dan ook een divers en gevarieerd aanbod van stevige werkkleding van zeer hoge kwaliteit. Ook vindt u hier werkkleding die chemisch reinig baar en kook vast zijn. Zodat zelfs de hardnekkigste vlekken goed uit de kleding gewassen kunnen worden.

Zo vindt u altijd de juiste werkkleding voor de bouw!

Beroepskleding | Bouwkleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Bouw werkkleding bedrukken & borduren

Ook om bouw werkkleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de bouw is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor bouw werkkleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw Schilderskleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de bouw werkkleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bouw werkkleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste bouw werkkleding te vinden!

Bel mij terug