SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

FOOD & HACCP KLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Food & HACCP kleding is werkkleding die geschikt is voor gebruik in zeer schone omgevingen in de voedselindustrie, de pharmacie en chemische sector. Alle werkkleding in deze categorie voldoet aan de geldende normen voor Food & HACCP werkkleding.

Deze categorie bevat werkkleding, werklaarzen en schoenen die geschikt zijn voor deze werkzaamheden. Ook accessoires zijn vertegenwoordigd in deze categorie.

Een groot deel van de kleding is bovendien chemisch resistent, en daarmee geschikt voor gebruik bij werkzaamheden waar u werkt met chemische stoffen. Hierbij kan soms ook extra bescherming nodig zijn in de vorm van PBM, die u ook terug kan vinden in ons assortiment.

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkkleding!

Beroepskleding | Food & HACCP kleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Kleding bedrukken & borduren

Ook om kleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de Food & HACCP kleding is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor Food & HACCP kleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw Food & HACCP kleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de Food & HACCP kleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw Food & HACCP kleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste Food & HACCP kleding te vinden!

Bel mij terug