SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

GROENVOORZIENING WERKKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

De groenvoorziening is een interessante branche voor kleding. Immers is groenvoorziening vaak zwaar en soms smerig werk. Hier moet uw werkkleding dus goede bescherming voor bieden. Ook is groenvoorziening doorgaans werk in de buitenlucht, waar u wordt blootgesteld aan de elementen.

In onze branchecategorie kleding voor de groenvoorziening vindt u dus een uitgebreid assortiment werkkleding die geschikt is voor de groenvoorziening. Dit is comfortabele, sterke werkkleding die voldoende bewegingsvrijheid biedt, die u beschermt tegen kou en regen maar ook geschikt is voor zonnige, warme dagen. Voor werk langs de weg bieden wij bovendien signaalkleding voor extra veiligheid.

Zo vindt u altijd de juiste kleding voor de groenvoorziening!

Beroepskleding | Groenvoorzieningskleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Groenvoorziening kleding bedrukken & borduren

Ook om uw groenvoorziening kleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de hoveniers is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor groenvoorziening kleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw groenvoorziening kleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de groenvoorziening kleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw groenvoorziening kleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste groenvoorziening kleding te vinden!

Bel mij terug