HORECA BEDRIJFSKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd wat u zoekt!

Horeca bedrijfskleding is er in alle soorten en maten. De horeca is namelijk ook een zeer diverse sector. Van foodrunners tot managers en van koks tot obers: iedereen heeft passende horeca werkkleding nodig. Voor koks hebben we daarom een aparte categorie met kokskleding in het leven geroepen. Op deze pagina, voor horeca bedrijfskleding, vindt u vooral werkkleding die geschikt is voor gebruik door bediening, management en servicemedewerkers.

Wij hebben alles omtrent horeca bedrijfskleding

Ons assortiment aan horeca bedrijfskleding is zo uitgebreid dat u de complete outfit bij ons kunt bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een ruim aanbod aan horecaschorten en sloven, beschikken we over schoenen met een anti-slipzool voor extra veiligheid en verkopen we mutsen en horeca accessoires zoals portemonnees en kelnertassen. Zo vindt u voor iedere functie in ieder soort horeca etablissement altijd de juiste horeca werkkleding!

Beroepskleding | Horecakleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Horeca bedrijfskleding laten bedrukken of borduren

Voor het succes van uw horecazaak is herkenbaarheid onwijs belangrijk. Dat zult u ongetwijfeld weten. Om de herkenbaarheid te vergroten, kunt u Bedrijfskleding Handelshuis ook inschakelen om uw horeca werkkleding te voorzien van een bedrukking of borduursel. Hierbij staan uw wensen centraal. Wij leveren deze dienst al vanaf kleine oplages en werken met alle kleuren. We beschikken over geavanceerde druktechniek, waardoor we kookvaste en kleurechte bedrukkingen en borduursels garanderen. Wilt u enkel uw bedrijfsnaam op de rug laten drukken of wilt u gecompliceerde multicolor logo’s op uw horeca werkkleding laten zetten? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Laat ons uw wensen daarom gerust weten en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laat u adviseren door een van onze accountmanagers

Onze accountmanagers voorzien u graag van optimaal advies voor uw bedrijf of uw unieke projecten. Zij weten alles over de horeca bedrijfskleding uit ons aanbod en vertellen u hier desgewenst meer over. Het advies dat ze u geven is gratis en geheel vrijblijvend. Maak daarom vandaag nog een afspraak met een van onze accountmanagers.

Heeft u een groot bedrijf of een complex project waarvoor u horeca werkkleding nodig heeft? Onze accountmanagers komen ook graag bij u op locatie langs voor advies op maat. Het maakt hierbij niet uit waar uw bedrijf gevestigd is, zowel in Haarlem als in Alkmaar of Amsterdam komen we graag bij u langs. Wij ontzorgen u graag zo veel mogelijk. Zo bieden we ook oplossingen om uw horeca werkkleding te reinigen na gebruik of om de kleding helemaal op maat te maken. Dit is ideaal wanneer u specifieke eisen of wensen heeft. Door deze taken aan ons over te laten, kunt u zich volledig focussen op uw core business. Wel zo fijn, toch? Neem contact met ons op via 0229-210676 of info@bedrijfskleding-handelshuis.nl voor het maken van een afspraak. Of vul het formulier hiernaast in.

Bel mij terug