SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

HORECAKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

De horeca is een zeer diverse sector. Van foodrunners tot managers, en van koks tot obers, iedereen heeft passende horecakleding nodig. Voor koks hebben we daarom een aparte categorie met kokskleding in het leven geroepen. Binnen deze categorie, horecakleding, vindt u vooral bedrijfskleding die geschikt is voor gebruik door bediening, management en service-medewerkers.

Ook vindt u hier een uitgebreid assortiment horecaschorten en sloven, schoenen met een anti-slip loopzool voor extra veiligheid, mutsen en horeca accessoires zoals portemonnee's en kelnertassen.

Zo vindt u voor iedere functie in ieder soort horeca etablissement altijd de juiste horecakleding!

Beroepskleding | Horecakleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Horecakleding bedrukken & borduren

Ook om horecakleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de Horeca is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor horecakleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw horecakleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de horecakleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw horecakleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste horecakleding te vinden!

Bel mij terug