SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

KOKSKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Koks werken onder unieke omstandigheden: de keuken is vaak warm, heet vet kan spatten, de vloer is vaak glad met het oog op de hygiëne, de pannen zijn zwaar en de messen scherp. Deze unieke combinatie van factoren levert een interessante uitdaging voor uw kokskleding. De kleding binnen deze categorie is een treffend antwoord op al deze uitdagingen.

De koksbuis is misschien wel het bekendste kledingstuk voor de professionele kok, en deze ontbreken dan ook niet in onze collectie kokskleding. Ook bieden we een brede selectie koksbroeken, koksschoenen en overige koks-accessoires zoals koksmutsen en keukenschorten.

Zo vindt u bij het Handelshuis altijd de juiste kokskleding!

Beroepskleding | Kokskleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Kokskleding bedrukken & borduren

Ook om kokskleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de Koks is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor kokskleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw kokskleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de kokskleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw kokskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste kokskleding te vinden!

Bel mij terug