Menu

MIJN ACCOUNT

LASKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Laskleding biedt bescherming tijdens het lassen. U krijgt immers te maken met een aantal bijzondere risico’s. Zo kunnen er vlambogen en electrische arcs ontstaan, vonken zorgen voor brandgevaar en u werkt met intense hitte. Onze laskleding biedt bescherming tegen deze uitdagingen.

Alle werkkleding binnen de categorielaskleding voldoen aan de geldende normen voor laskleding. Daarnaast biedt veel van onze laskleding nog extra bescherming in de vorm van chemische bescherming, reflecterende strepen en extra antistatische of vlamvertragende bescherming. Bovendien bieden we een brede selectie overige PBM voor het lassen. Zo werkt u in optimale veiligheid en comfort.

Bij het Handelshuis vindt u altijd de juiste laskleding!

Laskleding Bedrijfskleding Handelshuis

Onze laskleding categorieën

Laskleding bedrukken & borduren

Ook om laskleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de Lassers is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden laskleding soorten bedrukking en borduring voor laskleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo’s en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw laskleding!


Wilt u meer informatie over bedrukken & borduren? Klik hier

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de laskleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw laskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste laskleding te vinden!

Bel mij terug