SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

PEDICUREKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Bij de pedicure werkt men met verschillende soorten gereedschap, en een assortiment aan smeerseltjes, zalfjes en andere chemische danwel organische stoffen. Dit vereist professionele werkkleding.

De pedicurekleding van Bedrijfskleding Handelshuis biedt bescherming tegen de genoemde factoren, heeft een comfortabele pasvorm en ziet er ook nog eens professioneel uit. Bovendien heeft het Handelshuis een selectie stijlvolle schorten voor extra bescherming en hygiëne tijdens het werk.

Bij het Handelshuis vindt u altijd de juiste pedicurekleding!

Pedicurekleding Bedrijfskleding Handelshuis

Onze pedicurekleding categorieën

Pedicurekleding bedrukken & borduren

Ook om pedicurekleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de pedicure is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor pedicurekleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo’s en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw pedicurekleding!


Wilt u meer informatie over bedrukken & borduren? Klik hier

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de pedicurekleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw pedicurekleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste pedicurekleding te vinden!

Bel mij terug