SCHILDERSKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Goede schilderskleding is meer dan simpelweg witte werkkleding. Het biedt bewegingsvrijheid en comfort. Goede schilderskleding is scheurbestendig en geschikt voor chemische reiniging. Bovendien ademt het en biedt het bescherming tegen regen en kou als u buiten werkt.

De collectie schilderskleding van Bedrijfskleding Handelshuis is al die dingen. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u geschikte schilderskleding voor ieder soort weer, voor binnen en buiten, voor grote en kleine klussen. Ook hebben we goedgekeurde veiligheidsschoenen voor schilders, waaronder ook de bekende witte schildersschoen. Daarnaast bieden we ook beschermingsmiddelen (PBM) voor schilders. Werkt u op een bouwplaats, in een slecht geventileerde ruimte of op grote hoogte? Dan hebben wij de juiste beschermingsmiddelen voor u!

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste schilderskleding!

Beroepskleding | Schilderskleding bij Bedrijfskleding Handelshuis
  • Schilders Softshell Jas Dassy Jakarta (In 3 kleuren)

    78.60 excl.btw.
    (€ 95,11 incl.btw.)
    Bekijk en bestel

Schilderskleding bedrukken & borduren

Ook om Schilderskleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de Schilders is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor Schilderskleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw Schilderskleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de schilderskleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw schilderskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste schilderskleding te vinden!

Bel mij terug