Menu

MIJN ACCOUNT

SCHOONHEIDSSPECIALISTE KLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

De schoonheidsspecialiste heeft in haar werk te maken met verschillende - al dan niet chemische – middelen en (kleur-) stoffen. Bovendien is een professionele uitstraling gewenst, en de kleding moet goed gereinigd kunnen worden.

In de collectie kleding voor schoonheidsspecialistes vindt u dan ook een uitgebreide selectie shirts, tunieken, jasjes en schorten voor schoonheidsspecialistes. Deze bieden bescherming tegen de genoemde producten, zijn veelal kookvast en chemisch reinigbaar, hebben een comfortabele pasvorm en zien er ook nog eens goed en professioneel uit!

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste kleding voor schoonheidsspecialisten!

Beroepskleding | Schoonheidsspecialiste kleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Schoonheidsspecialisten kleding  bedrukken & borduren

Ook om schoonheidsspecialisten kleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de schoonheidsspecialisten is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor schoonheidsspecialisten kleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw schoonheidsspecialisten kleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de schoonheidsspecialisten  kleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw schoonheidsspecialisten kleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste schoonheidsspecialisten kleding te vinden!

Bel mij terug