Menu

MIJN ACCOUNT

SCHOONMAAK WERKKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

De schoonmaak branche is zonder twijfel één van de meest gevarieerde sectoren in ons assortiment. Er zit immers nogal een verschil in een schoonmaker die zich specialiseert in daken en dakgoten, of een schoonmaker met een focus op kantoor omgevingen. Binnen deze collectie vindt u daarom een uitgebreid assortiment bedrijfskleding voor schoonmakers.

Zo vindt u hier bijvoorbeeld tunieken en t-shirts voor schoonmakers die binnen werken en ook de klassieke stofjas ontbreekt niet. Daarnaast vindt u ook een breed assortiment aan overals, regenkleding, laarzen en werkschoenen voor het intensievere schoonmaakwerk. Voor klussen op grote hoogte bieden we zelfs valbeveiliging.

Zo vindt u altijd de juiste bedrijfskleding voor schoonmakers!

Schoonmaakkleding Bedrijfskleding Handelshuis

Onze Schoonmaak bedrijfskleding categorieën

Schoonmaak bedrijfskleding bedrukken & borduren

Ook om Schoonmaak bedrijfskleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de Schoonmaker is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor Schoonmaak bedrijfskleding , in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo’s en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw Schoonmaak bedrijfskleding!


Wilt u meer informatie over bedrukken & borduren? Klik hier

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de Schoonmaak bedrijfskleding . Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw Schoonmaak bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste Schoonmaak bedrijfskleding te vinden!

Bel mij terug