Menu

MIJN ACCOUNT

SLAGERSKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Slagerskleding staat voor een interessante uitdaging: er wordt gewerkt met vlees en bloed, vaak in een gekoelde ruimte, waarbij hygiëne ontzettend belangrijk is. Tegelijkertijd moet de kleding wel comfortabel zitten.

In deze categorie vindt u professionele slagerskleding die voldoet aan al deze eisen. De kleding uit ons assortiment is zeer goed te reinigen en heeft een ergonomische pasvorm voor optimaal draagcomfort. Bovendien hebben we onderkleding voor gebruik in gekoelde ruimtes, maar ook kleding die juist goed ademt voor warmere omgevingen zoals de winkel. Bovendien vindt u hier een uitgebreide selectie accessoires.

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Beroepskleding | Slagerskleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Slagerskleding bedrukken & borduren

Ook om slagerskleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de Slager is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor slagerskleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw slagerskleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de slagerskleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw slagerskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste slagerskleding te vinden!

Bel mij terug