Menu

Sportkleding

Ieder soort sport komt met eigen eisen en voorkeuren voor kleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Goede sportkleding is meer dan simpelweg kleding. Goede sportkleding biedt bewegingsvrijheid en comfort, dit is zeker een pre als je veel aan het bewegen bent. Bovendien moet sportkleding goed ademen en zweet kunnen transporteren.

Het uitgebreide assortiment sportkleding van Bedrijfskleding Handelshuis bied kleding die aan deze eisen voldoen. Binnen onze complete collectie vindt u geschikte sportkleding voor ieder soort weer, voor binnen en buiten, voor individuele of teamsport. Of je nu vaker naar de sportschool gaat, of u heeft kleding nodig voor een sport team? Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind je het allemaal. Teamkleding is niet alleen heel makkelijk maar zorgt ook voor eendracht binnen een team, en dat is wat je nodig hebt!

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste sportkleding!

 • Proact PA478 T-shirt Elastaan (in 6 kleuren)

  11.95 excl.btw.
  (€ 14,46 incl.btw.)
  Bekijk en bestel
 • Proact PA438 T-shirt KM (in 24 kleuren)

  6.95 excl.btw.
  (€ 8,41 incl.btw.)
  Bekijk en bestel

Sportkleding bedrukken & borduren

Ook om Sportkleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Een logo? Of toch een naam en nummer achterop uw shirt is geen probleem met de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor sportkleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige naam met een rugnummer drukken.

Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw sportkleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de Bakkerskleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw Bakkerskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste Bakkerskleding te vinden!

Bel mij terug