STUKADOORSKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Stukadoorskleding is kleding die ideaal geschikt is voor de eisen van een professionele stukadoor. Onze stukadoorskleding biedt optimale bewegingsvrijheid dankzij een ergonomische pasvorm, veel van de stukadoorskleding is chemisch reinigbaar en van zeer hoge kwaliteit.

Daarnaast bieden we ook een selectie goedkope t-shirts die geschikt zijn om één of enkele keren te gebruiken en dan te vervangen. Dat scheelt was, en houdt uw kledingkosten binnen de perken. Ook bieden we een ruime selectie werkschoenen, beschermingsmiddelen en accessoires voor stukadoors.  Zo heeft u uw uitrusting in één keer compleet.

Bij het Handelshuis vindt u altijd de juiste stukadoorskleding!

Beroepskleding | Stukadoorskleding bij Bedrijfskleding Handelshuis
  • Mascot Potsdam T-shirt (in 8 kleuren)

    27.9535.95 excl.btw.
    (€ 33,82 incl.btw.)
    Bekijk en bestel

Stukadoorskleding bedrukken & borduren

Ook om stukadoorskleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de Stukadoor is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor stukadoorskleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw stukadoorskleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de stukadoorskleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw stukadoorskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste stukadoorskleding te vinden!

Bel mij terug