SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

VERKEERSREGELAAR KLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Voor verkeersregelaarskleding gelden zeer strenge normen en richtlijnen. Dat moet ook wel, want er zit een inherent risico aan het werk midden op de weg, wat vaak ook nog eens zonder hekken of zwaailichten moet worden gedaan. Het is voor een verkeersregelaar dus ontzettend belangrijk om gezien te worden. Bovendien is het wel zo prettig om bescherming te hebben tegen regen en kou.

In deze categorie vindt u daarom een zorgvuldig geselecteerde collectie van werkkleding die bij uitstek geschikt is voor verkeersregelaars. Onze verkeersregelaarsjassen en hesjes voldoen aan de gestelde normen voor verkeersregelaars, en de overige signaalkleding voldoet aan de relevante normen voor signaalkleding. Zo bent u zo zichtbaar mogelijk, bij weer en wind.

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste verkeersregelaarskleding!

Beroepskleding | Verkeersregelaars kleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Verkeersregelaarskleding bedrukken & borduren

Ook om verkeersregelaarskleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de verkeersregelaar is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor verkeersregelaarskleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw verkeersregelaarskleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de verkeersregelaars kleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw verkeersregelaars  kleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste verkeersregelaars kleding te vinden!

Bel mij terug