ZORGKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd wat u zoekt!

Zorgkleding is een zeer brede categorie van bedrijfskleding voor mensen in de zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan artsen, verpleegkundigen, vrijwilligers en verzorgenden. Binnen deze collectie vindt u onder andere de klassieke doktersjas, maar ook moderne en stijlvolle tunieken en jasjes voor de verpleging. Onze zorgkleding kan goed gereinigd worden, en een aanzienlijk deel van ons assortiment zorgkleding is chemisch reinigbaar en/of kookvast voor extra hygiëne.

Zorgkleding combineren met werkschoenen

Uiteraard ontbreken de werkschoenen voor de zorg ook niet. Zo vindt u bij ons de comfortabele Wock clogs, Bighorn zorgklompen en verschillende andere soorten zorgschoenen en klompen voor professionals in de zorg. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste bedrijfskleding voor in de zorg!

Beroepskleding | Zorgkleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Zorgkleding laten bedrukken of borduren

Ook voor de zorg is herkenbaarheid een belangrijk element dat bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken of borduren van uw zorgkleding. Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduursels aan voor bedrijfskleding in de zorg. De opdruk is mogelijk in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukkingen en borduursels bieden. Ook is het mogelijk om gecompliceerde multicolor logo's en merken te drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug.

Contact of een afspraak met accountmanager

Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers. Zij kunnen u alles vertellen over de bedrijfskleding die wij bieden en voorzien u graag van optimaal advies voor uw bedrijf of uw unieke projecten in de zorg.

Voor grote bedrijven en complexe projecten zijn onze accountmanagers uiteraard ook bereid om advies op locatie te bieden, ongeacht of uw bedrijf in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar of elders gevestigd is. Zij vertellen u dan ook graag meer over onze extra dienstverlening. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor het laten reinigen van uw zorgkleding, maar ook voor het op maat laten maken van de kleding. Wij nemen u op die manier graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in of neem contact met ons op door te bellen naar 0229-210676 of een e-mail te sturen naar info@bedrijfskleding-handelshuis.nl.

Bel mij terug