SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

ZORGKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Zorgkleding is een zeer brede categorie werkkleding voor artsen, verpleegkundigen, helpenden en verzorgenden. Binnen deze collectie vindt u onder andere de klassieke doktersjas, maar ook moderne en stijlvolle tunieken en jasjes voor de verpleging.

Onze zorgkleding kan goed gereinigd worden, en een aanzienlijk deel van ons assortiment zorgkleding is chemisch reinigbaar en/of kookvast voor extra hygiëne.

Uiteraard ontbreken de werkschoenen voor de zorg ook niet. Zo vindt u bij ons de comfortabele Wock clogs, Bighorn zorgklompen en verschillende andere soorten zorgschoenen en klompen voor professionals in de zorg.

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste zorgkleding!

Beroepskleding | Zorgkleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Zorgkleding bedrukken & borduren

Ook om zorgkleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de zorg is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor zorgkleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw zorgkleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de zorgkleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw zorgkleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste zorgkleding te vinden!

Bel mij terug