Inloggen  |  UW KLANTGEGEVENS
Bedrukken en Borduren
Set aanbieding Meer
Horeca Setaanbieding: Kledingpakket Kok
Horeca Setaanbieding: Kledingpakket Kok
VAN €87,04 VOOR €74,95
(€90,69 Incl.BTW.)

Dassy Workwear bij Bedrijfskleding Handelshuis
Dassy Workwear bij Bedrijfskleding Handelshuis

Dassy Professional Workwear

Werkkleding die het werk voor je doet!

Dassy is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken voor werkkleding in Europa. Dit is ook niet verwonderlijk, want Dassy is voortgekomen uit de Belgische textielgroep, die al meer dan 40 jaar werkkleding produceerde. Het doel is al sinds de oprichting in 2007 om praktische, veilige werkkleding te maken met een aantrekkelijk ontwerp, uitstekende klantenservice en de hoogste kwaliteit producten! Om dit te bereiken houdt Dassy de gehele productie van werkkleding in eigen handen, en wordt er een permanente voorraad aangehouden van ruim 300.000 artikelen, om de leverbaarheid te garanderen. Het dealernetwerk omvat heel Europa met maar liefst 850 verkopers en distributeurs.

Dassy Professional Workwear in Brugge, BelgiŽ

Kernwaarden van Dassy Workwear

Dassy Professional Workwear draait helemaal om de arbeider. Het doel is altijd om het werk zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Om dit te bereiken heeft Dassy strikte tests voor, tijdens en na het productieproces:&nbsp

  • Dassy controleert alle grondstoffen bij binnenkomst
  • Dassy controleert producten tijdens de productie
  • Dassy controleert artikelen na de productie

Door al deze tests en kwaliteitscontroles wordt maximale kwaliteit gegarandeerd, en dus maximale veiligheid en comfort voor de werkende man of vrouw.

Dassy koopt sommige onderdelen en grondstoffen in, zoals ritsen, reflectiebanden en textiel. Ook hieraan worden de hoogste eisen gesteld. Het gevolg is dat Dassy alleen YKK ritsen gebruikt, die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Voor reflectiebanden worden alleen de 3M Scotchlite reflectiematerialen gebruikt, om zo de hoogste zichtbaarheid en veiligheid te garanderen. Cordura is de stof die door Dassy gekozen wordt voor het maken van versterkingen in de stof. Dit textiel is bijzonder slijtvast, maar wel flexibel en in (bijna) iedere kleur te krijgen. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor kniezakken op de Dassy Werkbroeken, versterkingen aan andere zakken en andere verstevigingen voor Dassy werkkleding! Door het gebruik van de beste grondstoffen en materialen zorgt Dassy ervoor dat ieder artikel voldoet aan de hoogste eisen.

Dassy Design

Ontwerp van de werkkleding is een essentieel onderdeel van de gebruikersbeleving.

Dassy DNA is onweerstaanbaar!

Niet alleen draagt een goed design bij aan meer comfort, maar ook aan het praktisch gebruik

van de werkkleding. Natuurlijk is het ook gewoon fijner om werkkleding te dragen die er goed uit ziet.

Dassy ontwerpt al hun werkkleding in België, waar het design in handen ligt van een ervaren en creatief team. De ontwerpers houden ook het productieproces in de gaten om te verzekeren dat het ontwerp op de best mogelijke manier uitkomt. Alleen zo kan de meest comfortabele en praktische werkkleding geproduceerd worden.

Dassy DNA bij Bedrijfskleding Handelshuis

Dassy DNA is een bijzondere kledinglijn binnen het assortiment van Dassy Professional Workwear. Deze vernieuwende collectie is ontwikkeld om duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling ultiem te combineren. De Dassy DNA werkkleding staat dan ook voor Durable, Notable en Adaptable (Duurzaam, Opvallend en Aanpasbaar). Deze lijn werkt met slijtvast canvas en nog slijtvaster cordura, om te zorgen dat deze kleding lang mee kan. 


             Dassy Safety Wear

Dassy Multinorm Werkkleding

Hoewel alle Dassy werkkleding gemaakt wordt voor ultieme veiligheid, heeft Dassy Professional Workwear toch een paar extra lijnen ontwikkeld voor nog meer veiligheid voor speciale branches. Zo is er onder andere vlamvertragende werkkleding, signaalkleding en multinorm werkkleding. Deze kleding is gemaakt voor specialistische werkzaamheden zoals lassen, werken op/aan de weg en werk met chemische of brandgevaarlijke stoffen.

 

Dassy Werkschoenen

Dassy produceert naar werkkleding ook werkschoenen. De veiligheidsschoenen van Dassy Workwear hebben allemaal een S3 of een S1P normering. Zo ben je er dus altijd zeker van dat je kwaliteitsschoenen gebruikt! Of je nou op zoek bent naar een heavy-duty hittebestendige werkschoen of een lage, lichte safety sneaker, Dassy Professional Workwear heeft het!

Dassy Werkbroeken

De Dassy werkbroeken zijn bekende gezichten in de werkbroekenwereld.

Dassy Professional Workwear koop je bij Bedrijfskleding Handelshuis

De bekendste Dassy werkbroekenzijn onder andere de Dassy DNA Stark, Dassy Boston, Dassy Liverpool en Dassy Seattle. De werkbroeken onderscheiden zich door het gebruik van stevig, stlijtvast textiel en Cordura verstevigingen. Ook is het vaak mogelijk om gereedschapszakken te bevestigen of kniekussens te gebruiken. Ook produceert Dassy Workwear hun eigen broekriem, de Saturnus.

Dassy Werkjassen

Naast (of boven) de werkbroeken, maakt Dassy Professional Workwear ook professionele werkjassen. Het assortiment gaat van Dassy fleecejack Croft tot de Dassy Softshell Jakarta en van de Multinorm veiligheidsjas Kiel tot de warme winterjas van Dassy: de Tignes.

Dassy Professional Workwear bij Bedrijfskleding Handelshuis

Bedrijfskleding Handelshuis in Zwaag is officieel dealer van Dassy werkkleding en werkschoenen. Ons uitgebreide Dassy assortiment vind je hier!

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Informatie