ONZE DIENSTEN

Voor een ware totaaloplossing bieden wij meer dan alleen bedrijfskleding en werkschoenen! Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten en oplossingen, van wasservice tot op maat gemaakte kleding. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen!

Advies op maat

Het ene bedrijf is het andere niet, en ook voor uw bedrijf en werkzaamheden is een oplossing op maat nuttiger dan een standaard-aanpak. Daarom bieden wij advies op maat, waarbij één van onze specialisten uw bedrijf, werkzaamheden en werknemers onder de loep neemt om u professioneel te adviseren.

Maak uw bedrijfskleding herkenbaar door deze in uw eigen huisstijl te bedrukken of borduren! Bij het Handelshuis kunnen wij uw kleding in eigen beheer bedrukken of borduren. Zo kunt u bij ons terecht voor kleine tot (zeer) grote oplages, voor ieder kledingstuk, van een simpele tekst tot full-colour prints.

Custom made

Vakwerk is maatwerk, ook als het om bedrijfskleding gaat. Daarom kunt u bij ons ook kleding op maat laten maken, of zelfs een volledige kledinglijn in uw eigen huisstijl samenstellen. Op die manier zijn al uw medewerkers herkenbaar, representatief gekleed zonder in te leveren op kwaliteit of bescherming.

Bedrijfswebshop

Heeft u een groot aantal werknemers met verschillende kledingbehoeftes en -voorkeuren? Dan kunnen wij een eigen bedrijfswebshop voor u aanmaken. Hier kunnen werknemers met een vastgesteld budget kleding bestellen, voor eigen rekening extra kleding of schoenen aanschaffen. Zo heeft iedereen altijd voldoende kleding, zonder dat u de administratieve last heeft.

Wasservice

Kleding wordt vies, daar is niet veel aan te doen. Wat we wél kunnen doen, is het zo makkelijk mogelijk maken om de kleding weer schoon te krijgen. Met de wasservice van Bedrijfskleding Handelshuis wordt uw bedrijfskleding regelmatig professioneel gewassen/gereinigd. Zo is er altijd schone kleding beschikbaar voor uw werknemers!

Logistiek & Opslag

Als u werknemers heeft op verschillende locaties, of als u bedrijfskleding bij uw werknemers thuis wil laten bezorgen, kunnen wij het volledige logisitieke proces van u overnemen. U geeft aan ons door welke werknemers welke kleding moeten krijgen, en wij regelen de rest. Dat scheelt u een hoop gedoe!

Passen op locatie

Als u uw werknemers door ons wil laten kleden, kunnen wij een passessie organiseren bij u op locatie. Zo kunnen uw werknemers de volledige kledinglijn passen, hun maat bij ons registreren, en dan zorgen wij ervoor dat de juiste maten aan de juiste mensen geleverd worden. Zo is er nooit onduidelijkheid.

Vermaken

Soms past een broek perfect, maar zijn de pijpen nét iets te kort, of heeft die jas een nét te strakke taille. In dergelijke situaties is het mogelijk de kleding te vermaken, zodat het de juiste pasvorm krijgt en een stuk comfortabeler werkt. Ook hiervoor kunt u bij ons natuurlijk terecht!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug