Passen op locatie

Voor een ware totaaloplossing bieden wij meer dan alleen bedrijfskleding en werkschoenen! Hieronder vindt u een korte uitleg van één van onze diensten en oplossingen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen!

Passen op locatie Bedrijfskleding Handelshuis

Introductie van een nieuwe lijn bedrijfskleding is altijd een hele onderneming, of u nu 10 werknemers heeft, of 10.000. Om alles in goede banen te leiden kunnen we daarom één of meerdere passessies op locatie organiseren.

Bij het passen op locatie krijgen uw werknemers de mogelijkheid om de gehele kledinglijn van muts tot laars te passen. Wij registreren dan van al uw werknemers de juiste kleding- en schoenmaat, zodat we altijd de juiste maten kleding kunnen leveren voor uw werknemers. Hiermee verzekeren we dat al uw werknemers goed passende werkkleding en schoenen ontvangen.

Uiteraard is het passen op locatie ook zinvol bij introductie van een bedrijfswebshop. De maat-gegevens kunnen namelijk gekoppeld worden aan de webwinkel, zodat uw werknemers niet zelf hun maat hoeven in te vullen als zij kleding bestellen, maar gewoon automatisch de juiste maat geleverd krijgen. Zo voorkomen we verwarring en vergissingen, en kan iedereen aan de slag met comfortabele, goed passende bedrijfskleding.

Neem vooral eens contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

logo Bedrijfskleding Handelshuis

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug