SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Bedrijfskleding borduren

Bedrijfskleding borduren draagt bij aan een professionele uitstraling van uw medewerkers, en verhoogt de herkenbaarheid van uw bedrijf. Borduren staat bekend om zijn langere levensduur en luxe uitstraling. Theater het Postkantoor heeft daar om ook voor de mooie manier van bedrijfskleding gekozen! Theater Het Postkantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van de gemeente Stede Broec, West-Friesland. Hét Postkantoor is geschikt voor vele doeleinden zoals theatervoorstellingen, filmvertoningen, en (zakelijke) events.

Borduren van bedrijfskleding is voornamelijk geschikt voor niet-waterdichte, zwaardere kleding en overhemden of blouses. Dit geeft al snel een professionele uitstraling en ziet er vaak meer luxe uit dan een bedrukking. Ook is het mogelijk om te borduren met een kookvast garen, zodat kookvaste kleding geborduurd kan worden.

Postkantoor borstlogo borduren bedrijfskleding handelshuis
Postkantoor armlogo borduren 2 bedrijfskleding handelshuis

Uw Bedrijfskleding bedrukken & borduren

Uw werkkleding bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Bij het Handelshuis bieden we verschillende bedruk- en borduurtechnieken in eigen beheer. Zo kunnen we al vanaf 1 stuks uw werkkleding bedrukken of borduren. Ook bieden we verschillende druktechnieken die geschikt zijn voor kookvaste kleding en/of chemisch reinigen. Zelfs bedrukking die er uit ziet als borduring hoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

De gekozen kleding voor het project:

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug