SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Het jaar goed beginnen!

We beginnen 2019 goed met het afleveren van een volledig kleding pakket voor Nachtzorg Antwerpen. Nachtzorg geeft ademruimte aan de mantelzorger en rust voor de zorgbehoevende persoon. Dankzij professionele ondersteuning tijdens de nacht kan de cliënt langer thuis blijven wonen.

Wij zijn blij met het vertrouwen van deze mooie organisatie die gekozen heeft voor poloshirts, t-shirts, trolley's en fleece jassen van BP-Online! Deze bedrukking zorgt voor herkenbaarheid bij de vaste klanten en bij de potentiële klanten. Daarnaast geeft bedrukken een professionele uitstraling wat de organisatie natuurlijk wil uitstralen.

Poloshirt bedrukken Bedrijfskleding Handelshuis
49206523_2227030160675102_7927566655461261312_n

Uw Bedrijfskleding bedrukken & borduren

Uw werkkleding bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Bij het Handelshuis bieden we verschillende bedruk- en borduurtechnieken in eigen beheer. Zo kunnen we al vanaf 1 stuks uw werkkleding bedrukken of borduren. Ook bieden we verschillende druktechnieken die geschikt zijn voor kookvaste kleding en/of chemisch reinigen. Zelfs bedrukking die er uit ziet als borduring hoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

De gekozen kleding voor het project:

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug