SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Dassy D-flex

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Dassy D-flex

Ook dit jaar heeft dassy weer een nieuwe lijn uitgebracht, genaamd Dassy D-flex. Ze hebben nieuwe broeken, shirts, schoenen en jassen en zelfs korte broeken voor de zonnige maanden. Alles is In mooie kleuren zoals: rood, Nachtblauw, Azuurblauw, Leembruin ben je nou benieuwd naar de collectie om te kijken of het iets voor jou is bekijk de site of lees even door voor extra info.

Wat is er zo speciaal aan?

De nieuwe dassy collectie heeft een stretch in de knieën, taille, kruis en in de knieholtes. Het speciale hieraan is dat het de eerste dassy lijn is met stretch erin dus handig bijvoorbeeld voor in de bouw, groenvoorzieningen en techniek. Ze gaan uiteraard ook langer mee dan normale broeken omdat het van een andere soort stof is gemaakt. Op de shirts zit UV bescherming tegen de zon en er zitten ventilerende inzet stukken in het shirt waardoor je fris blijf. Ze hebben ook weer een schoen uitgebracht die waterafstotend is en comfortabel zit door onder andere de inlegzolen.

Top er uit zien?

Dus al wil je der dit jaar weer op en top uitzien zou ik zeggen neem een kijkje op onze site en laat je verleiden door onze nieuwe collectie. Kan je niet kiezen wat je wil neem dan contact op en wij helpen jou voor de beste keuze.

Ben jij dus opzoek naar een kwaliteit werkkleding kijk dan nu de D-Flex lijn! 

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug