SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Dassy Kids

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

                                   Dassy Kids Collectie

Na de D-Flex lijn heeft Dassy nu ook een nieuwe collectie met werkkleding voor kinderen. Zoals broeken en sweaters. Dus al wilt je kind meehelpen met klussen dan is dit de ideale outfit om mee te helpen met klussen, op de kleding van Dassy zit ook nog een korting als u er meer besteld!

Eigenschappen

Je wilt natuurlijk dat de kleding je beschermd tegen verwondingen of gevaarlijke situaties, en dat kan deze kleding door de Cordura in de broek. Cordura verstevigd het de broek waardoor het je meer beschermd. Maar wat is Cordura eigenlijk? Cordura is een speciale manier van weven van het stof in de broek. Waardoor bijvoorbeeld de kniestukken onverwoestbaar zijn. En met de goede zakken in de broek kan je veel spullen meenemen. En natuurlijk vallen deze spullen te bestellen bij Bedrijfskleding Handelshuis. De sweater is van 80% katoen en 20% polyester. En de broek is van 65% polyester en 35% katoen.

Interesse

Heeft u interesse in de broeken maar bent u niet zeker over de maat of het model? Dan is er een optie om een aantal pasmaten te bestellen, hierdoor kunnen ze passen of het een goede maat is en of het wat voor het bedrijf is.

Ben jij dus opzoek naar een kwaliteit  werkbroek of sweater voor kinderen klik dan op Dassy Kids en ga naar ons assortiment!.

Kids Collectie

Bedrijfskleding Handelshuis heeft een speciale selectie gemaakt van producten. Hier onder vindt u onze top!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug