SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Gehoorbescherming

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Gehoorbescherming

Er zijn werkzaamheden waar het geluid op de werkplaats te hard is en er bescherming voor nodig is. Bij Bedrijfskleding Handelshuis hebben we een categorie voor alle gehoorbescherming van het merk Delta Plus. Er zijn verschillende manieren om je oren te beschermen, je heb bijvoorbeeld de gehoorkappen of je kan gaan voor oordoppen als je meer van oortjes houdt. Wat je natuurlijk niet wilt is al op jonge leeftijd een slecht gehoor krijgen, bescherm daarom goed je oren en neem een kijkje in ons assortiment!

Alle eigenschappen

Gehoorbescherming heeft veel verschillende eigenschappen. Bij de gehoorkappen heb je ook speciale kappen die aangesloten kunnen worden op je helm, dit verbeterd de bescherming als je in de bouw werkt bijvoorbeeld. Een andere eigenschap die de gehoor kap zou kunnen hebben, is een aux ingang waarmee je radio kan luisteren of zelf muziek aan zetten via een aux draadje. We hebben bij Het Handelshuis niet alleen kappen maar we hebben ook oortjes in alle soorten en maten. Je heb twee verschillende soorten oortjes namelijk vormbare oordoppen en voorgevormde oordoppen. De vormbare oordoppen zijn de simpelste oordoppen die je kunt krijgen maar dit zijn wel de oordoppen die goed zitten omdat ze dus vorm baar zijn. De voorgevormde oordoppen zijn geel en zitten met een touwtje aan elkaar. Deze oordoppen zijn zo gevormd dat ze perfect in je oor passen en er niet zomaar uitvallen, deze oordoppen reduceren tot 29 db.

Aanbevolen door het Handelshuis

Er zijn in de categorie gehoor bescherming veel verschillende opties. De Delta Plus Interlagos is een gehoorkap die aan alle eisen voldoet en prijs technisch ook nog is zeer aantrekkelijk is. Deze gehoorkap reduceert het geluid met wel 33 decibel en is daarmee een kwaliteit gehoorkap. We hebben nu iets handig voor op de wekvloer namelijk de Delta Plus Display Conic, dit is een display waar Conic oordoppen in zitten. Als je zo’n display bij ons besteld zitten er 500 paar oordoppen bij, dit zijn vormbare oordoppen. Werk jij ook met veel geluid en wil je je gehoor beschermen neem dan een kijkje bij ons in de categorie gehoorkappen.

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug