SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Giasco 3Run

Giasco 3Run

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

 

Giasco 3Run

De Giasco 3Run is een schoen met een sportief en jeugdig karakter, ideaal voor mensen die binnen buiten werkzaamheden doen. Al ben je geïnteresseerd in deze schoenen neem dan gerust een kijkje op onze site of neem contact met ons op.

Wat maakt de schoenen zo speciaal?

Deze schoen heeft 3 verschillende geïnjecteerde PU lagen iedere laag voor een maximaal comfort, de eerste laag van de schoen zorgt voor een maximale weerstand. De middelste laag zorgt voor een maximale dichtheid. Aan de onderkant van de schoen zit een antislip-zool waardoor je meer grip heb op sommige ondergronden. Ideaal voor schilders, bouwvakkers en in de zorg, omdat ze beide binnen en buiten bezig zijn is deze schoen ideaal voor hun.

Verschillende schoenen

In de collectie van de 3Run zitten allemaal verschillende variaties. Het verschil tussen de schoenen in de collectie is, dat sommige  een normering hebben van S3 en sommige een normering van S1P, Het verschil tussen deze twee is dat de S1p niet waterdicht is, en dat de S3 spat waterdicht is. De schoenen uit deze collectie zijn allemaal gemaakt zonder metaal , hierdoor zijn de schoenen lichter en flexibeler. Daarom is het een goede schoen voor mensen die met beveiligingssystemen werken omdat, er geen metaal in zit, hierdoor gaan niet alle poortjes af

Al ben je geïnteresseerd kijk dan gerust op onze site. Klik hier -> Giasco 3Run

 

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug