SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Grisport Ranger

de nieuwe modellen van grisport

Grisport heeft in 2018 een nieuwe collectie gelanceerd genaamd Grisport Ranger, in deze collectie vind je lage werkschoenen, hoge werkschoenen en laarzen. Deze nieuwe collectie van Grisport is ontstaan uit een samenwerking tussen drie verschillende merken waaronder Grisport zelf, Gore-Tex en Vibram. Doordat deze merken specialist zijn op elk hun eigen front, kunnen ze doormiddel van samenwerking een optimale werkschoen aanbieden.

Grisport zorgt voor een ideale pasvorm en draag comfort van de schoen. Door combinatie van de nieuwste technieken dat word gecombineerd met traditionele kennis en de nieuwste innovaties kan Grisport werkschoenen aanbieden van hoge kwaliteit.

Gr BHH

De lijn van Ranger bestaat uit werkschoenen met een ideale pasvorm, schoenen die waterdicht zijn maar nog steeds een ademend vermogen hebben en een optimale grip en duurzaamheid bieden. De schoenen hebben allemaal een glasvezel neus, een reflectiestrip en antistatische eigenschappen. De werkschoenen van de collectie Ranger hebben allemaal een S3-veiligheidsklasse. De schoenen zijn gemaakt voor de bouw, transport, constructie, agrarische sector en metaalbranche.

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Grisport collecties vindt u een ruime selectie werkschoeisel. Als u schoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of een Grisport werkschoen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Grisport collecties vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Grisport werkschoenen – zeker met hulp van onze accountmanagers!

 

Bel mij terug