Amerikaanse overalls

Amerikaanse overalls

Zoals je al waarschijnlijk hebt gemerkt, de zomer staat voor de deur! Natuurlijk zijn wij ook in de ‘zomer-vibe’ met onze Amerikaanse Overalls speciaal voor de harde werkers in de zomer. Deze overalls zijn super comfortabel en verfrissend voor in de zomer door het ‘Amerikaanse’ model. Dat niet alleen! Deze zijn ook nog is verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren! Ook is het mogelijk om de overalls bij ons te bedrukken of te borduren.

Model

Wat maakt de Amerikaanse overall zo speciaal? Amerikaanse overalls hebben geen mouwen, wat natuurlijk een stuk koeler is in de zomer en prettiger werkt. Voor elke werkzaamheid hebben wij een overall op voorraad. Of je nou een straat wilt aanleggen, in de voedselindustrie werkt, wij hebben de ideale overall voor jou!

Merken

Bij Bedrijfskleding Handelshuis bieden wij een breed assortiment aan van overalls. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Basic Line, ideaal voor de schilders, voor maar €21,50 per overall. Naast Basic Line hebben wij ook het vergelijkbare merk Orcon, ook van dit merk bieden wij een breed assortiment aan.  Natuurlijk hebben wij bij Bedrijfskleding Handelshuis naast Orcon en Basic Line ook top merken als Mascot, BP, Carhartt en Dassy. Dit zijn Amerikaanse overalls van de zwaarste en hoogste kwaliteit die u voor alle werkzaamheden kunt gebruiken.

Klik hier om naar ons assortiment van de Amerikaanse overalls te gaan!