Carhartt workwear

Carhartt 

Carhartt workwear  is een Amerikaans merk dat al jaren de beste kwaliteit werkkleding aanbied, dat komt omdat ze al sinds 1889 werkkleding produceren. Carhartt begon met het maken van werkkleding voor mijnwerkers. De medewerkers hadden het nodig omdat het koud was, en dus een stevige jas nodig hadden. Sinds de jaren ’90 word het ook als modieus merk gezien maar ze blijven natuurlijk steeds dezelfde kwaliteit produceren. Ze zijn in 2007 ook voor vrouwen kleding gaan maken en hebben nu ook vier fabrieken waar zo’n 2000 mensen werken.

Het assortiment

Carhartt heeft een breed assortiment bestaande uit werkjassen, broeken, mutsen en accessoires. Zo hebben we bijvoorbeeld de Carhartt insulated shoreline werkjas. Dit is een jas van nylon wat een uitkomst is voor werkzaamheden omdat hij waterafstotend is en slijtvast is. Ze hebben bij Carhartt workwear ook goede kwaliteit werkbroeken bijvoorbeeld de Carhartt duck tech werkbroek vanwege de hoge slijtvastheid en functionele zakken die erg handig zijn.

Bedrijfskleding handelshuis bied aan

Wij bieden Carhartt aan omdat wij het een speciaal merk vinden die al 130 jaar in de business zit en dat is te zien. Dit Amerikaanse merk is vooruitstrevend en is uitgegroeid tot een A-merk kleding en werkkleding. Wij zijn daarom ook trots dat wij Carhartt workwear in ons assortiment mogen opnemen! Ben je benieuwd naar onze collectie van Carhartt kom dan snel een kijkje nemen op onze website!

Klik hier om naar het uitgebreide Carhartt assortiment te gaan!