Goedkope werkschoenen

Goedkope werkschoenen

Werkschoenen kunnen een behoorlijke investering vormen, zeker als je een heel team moet kleden. Gelukkig hoeft een goede werkschoen niet duur te zijn. Bij het Handelshuis vind je namelijk een brede selectie werkschoenen en veiligheidsschoenen voor ieder budget.

Goedkope werkschoenen met stijl

De tijd dat goedkope werkschoenen alleen verkrijgbaar waren als klassieke, zware werkschoenen met stalen neus is al lang voorbij. Tegenwoordig zijn ook de hippe, lichtgewicht safety sneakers verkrijgbaar voor een schappelijke prijs. Dankzij betaalbare merken als Gevavi en Maxguard is een goedkope lichtgewicht werkschoen dan ook binnen bereik voor ieder budget.

Zijn goedkope werkschoenen wel veilig?

Een veelgehoorde vraag is deze: zijn goedkope werkschoenen wel veilig? Het antwoord hierop is vrij eenvoudig te geven: Ja, dat zijn ze zeker. De goedkope werkschoenen uit ons assortiment voldoen namelijk aan dezelfde standaarden en eisen als onze luxere modellen. De ISO-norm 20345 voor veiligheidsschoenen omschrijft hoe sterk een veiligheidsneus moet zijn, en tegen welk soort penetratie en/of vloeistoffen een werkschoen moet kunnen. Onze goedkope werkschoenen voldoen aan deze norm, en zijn daarmee dus zeker niet minder veilig dan de veiligheidsschoenen uit ons duurdere assortiment.

Een goedkope werkschoen voor iedere toepassing

De goedkope werkschoenen van het Handelshuis zijn verkrijgbaar in iedere veiligheidsklasse die in de ISO-norm wordt omschreven. Uiteraard is er de S3 – de allround werkschoen met veiligheidsneus en anti-perforatie zool – maar ook S2 en S1(P) werkschoenen horen tot ons budget-assortiment. Verder kan je kiezen tussen hoge en lage modellen, stalen of kunststof veiligheidsneuzen en een aantal verschillende kleuren en stijlen.

Of je nu dus een stevige werkschoen nodig hebt voor de bouw, of een lichtere voor in de keuken, bij het Handelshuis vind je altijd de juiste goedkope werkschoenen!