Sneaker Werkschoenen

Sneaker werkschoenen

Sneaker werkschoenen, ook wel ‘safety sneakers’ genoemd, combineren de stijl, het comfort en het lichte gewicht van een sneaker met de kwaliteit, stevigheid en veiligheid van een werkschoen! Het resultaat mag er zijn, en de sneaker werkschoen heeft zichzelf bewezen als een volwaardig alternatief voor de klassieke werkschoen.

Veiligheid en comfort

Voor de praktisch ingestelde gebruiker zijn veiligheid en comfort de twee belangrijkste eigenschappen voor een werkschoen. Je wil comfortabel kunnen lopen en je voeten moeten beschermd zijn tegen externe gevaren zoals koude, hitte, zware dingen en scherpe objecten. De sneaker werkschoen voldoet aan geldende normen zoals ISO 20345 en biedt vaak extra bescherming dankzij antislip loopzolen en antistatische eigenschappen. Hiermee zijn sneaker werkschoenen minstens zo veilig als ‘normale’ werkschoenen.

Naast de bescherming die een sneaker werkschoen biedt, zit het ook helemaal goed qua comfort. Sneaker werkschoenen gebruiken vaak een ademende 3D-voering die de voeten droog en fris houden, ook als het warm is en ook als het regent. Verder kenmerken sneaker werkschoenen zich door een laag gewicht, flexibele loopzool en een verende binnenzool. Hiermee is een sneaker werkschoen minstens even comfortabel als een normale vrijetijdsschoen.

Stijlvolle werkschoenen

De behoefte aan stijlvolle werkschoenen groeit de afgelopen jaren gestaag. Er is een nieuwe generatie aan het werk die niet langer op de klassieke zwarte kisten willen lopen, maar er ook op het werk goed uit willen zien. Daarnaast wordt bedrijfskleding als geheel steeds modieuzer, en dan kunnen de schoenen natuurlijk niet achterblijven. De Sneaker werkschoenen voorzien in deze behoefte: qua stijl doen deze werksneakers namelijk niet meer onder voor de alledaagse modeschoen. Zo werk je veilig en comfortabel, maar zonder in te leveren op stijl en flair.

Over de afgelopen paar jaar hebben de sneaker werkschoenen een ware vlucht genomen. Met merken zoals Redbrick, Maxguard, Dike en het altijd stijlvolle Jallatte is er meer keus dan ooit tevoren. Kijk dus eens rustig rond op onze site, want bij het Handelshuis vind je altijd de juiste sneaker werkschoenen!