Koksbuis

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Koksbuis

In de horeca is het belangrijk dat je goede kwaliteit koksbuis heb die goed te wassen is. In ons assortiment hebben we een breed aanbod aan koksbuizen, we hebben de top merken zoals BP en Giblor’s. De koksbuizen zijn  al sinds hun uitvinding aan het begin van de 19e eeuw niet meer weg te denken uit de keuken. Oorspronkelijk bedacht als uniform en symbool van de status van chef-koks, maar nu gedragen door het grootste deel van de koks, chefs, souschefs en hulpkoks.

soorten

Je heb verschillende soorten koksbuizen, je heb namelijk een koksbuis met lange mouwen of met korte mouwen. Je heb ook koksbuizen die tot een hele hoge temperatuur gewassen kunnen worden of zelfs industrieel reinig baar. Op onze site hebben we ook een assortiment met veel verschillende kleuren koksbuizen. De verschillende soorten die we op onze website hebben zijn van hoge kwaliteit, dat komt vanwege de duurzame productie en veel aandacht aan het product. We hebben zowel voor vrouwen en voor mannen de beste kleding voor in de horeca in ons assortiment.

Merken

Hier zijn twee goede voorbeelden van kwaliteit koksbuizen voor een voordelige en goede prijs. De Giblor’s koksbuis kookvast is een koksbuis gemaakt van zuiver katoen met lange mouwen. Dit product is niet alleen kookvast maar ook nog is bleek vast. Hij is chemisch reinig baar en daarmee volledig geschikt voor de horeca. Als laatste hebben we de BP 1547  Deze chique koksbuis laat niks te wensen over! Heb je wat extra bewegingsruimte nodig? Geen probleem! De Comfortec Stretch zorgt ervoor dat de koksbuis met je mee rekt, zonder te scheuren of zelfs maar strak te trekken! Dit product is ook nog is in 4 verschillende kleuren te verkrijgen!

Ben je ook geïnteresseerd, klik dan hier om naar de koksbuizen te gaan!

Top 4 koksbuizen van het Handelshuis

Bedrijfskleding Handelshuis heeft een speciale selectie gemaakt van producten. Hier onder vindt u onze top!

  • BP 1547 Koksbuis (in 3 kleuren)

    28.9535.95 excl.btw.
    (€ 35,03 incl.btw.)
    Bekijk en bestel
  • Giblor’s Koksbuis Mario Kookvast Lange Mouw

    24.95 excl.btw.
    (€ 30,19 incl.btw.)
    Bekijk en bestel
  • Giblor’s Thiago Koksbuis

    33.95 excl.btw.
    (€ 41,08 incl.btw.)
    Bekijk en bestel

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!





Bel mij terug