kokskleding

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Kokskleding

Kokskleding en serveerkleding zijn belangrijk voor een professionele uitstraling van je personeel en daarnaast ook goed voor de hygiëne. Door horecakleding is je personeel altijd goed te herkennen en kunnen de klanten goed je logo zien. In de horeca is hygiëne dus erg belangrijk daarom moet kokskleding wasbaar zijn tegen hoge tempraturen in de wasmachine.

Assortiment Handelshuis

We hebben bij het handelshuis een breed assortiment aan koksbuizen, koksschorten, kokssloven en natuurlijk ook kokswerkschoenen, koks T-shirts en koksbroeken. Onze koksbuizen staan in grote aantallen op onze website zo heb je bijvoorbeeld de Giblor’s Emanuel dit is een kwaliteit koksbuis die veel voordelen heeft zoals handige zakken, ventilatie stukken onder de oksel en een comfortabele slim fit pasvorm.

Werkschoenen zijn belangrijk in de horeca wereld want stel je voor dat je met een hete pan ineens uitglijd doordat je geen profiel op je schoen heb. De Giasco Malta is een goeie soepele werkschoen met een SRC normering, dat houdt in dat er een antislip zool heeft en dus veel grip heb op de werkvloer.

We hebben ook een breed assortiment aan schorten, een goed schort is de Giblor York schort
(leder look).
Dit is een schort met veel zakken en een goede pasvorm, ook heeft dit schort een mooie uitstraling met de leder look. We hebben ook de Giblor’s Douglas jeans schort, dit product is qua prijs iets voordeligger en hij is volledig gemaakt van spijkerstof. De pasvorm van dit product is goed en hij is wasbaar tot 60 graden.

Bedrukken

Je zou natuurlijk ook je kokskleding kunnen bedrukken met je logo der op! Wij bij Bedrijfskleding handelshuis bedrukken ook kleding vanuit eigen beheer, dat zorgt ervoor dat wij al vanaf 1 stuks kunnen bedrukken. Dus waar wacht je op en maak een offerte aan met onze werknemers, klik hier om een offerte aan te maken.

Top 4 koks producten geselecteerd door Handelshuis

Bedrijfskleding Handelshuis heeft een speciale selectie gemaakt van producten. Hier onder vindt u onze top!

  • Giblor’s Emanuel wit Koksbuis

    64.95 excl.btw.
    (€ 78,59 incl.btw.)
    Bekijk en bestel

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!





Bel mij terug