Het mooie weer is aangebroken. Tijd voor de korte werkbroek!

Het mooie weer is aangebroken in Nederland, het is dus weer tijd voor de korte werkbroek! Daarom hebben wij van Bedrijfskleding Handelshuis een selectie gemaakt van 5 korte werkbroeken met 15% korting! Zo heb je dus altijd de juiste korte werkbroek voor een eerlijke prijs. Wij hebben een selectie gemaakt vanuit onze beste merken waaronder Dassy, Mascot en BP workwear. Korte werkbroeken zijn tijdens de hogere temperaturen een stuk comfortabeler en je krijgt het natuurlijk minder snel warm!

De Dassy Roma: Deze korte werkbroek is verkrijgbaar in 2 kleuren, op deze broek zitten genoeg zakken waardoor je al je gereedschap mee kunt nemen. Tevens is deze werkbroek binnen 1 werkdag bij u bezorgd!
De Dassy Monza: De Monza is iets duurder dan de Roma, daarentegen is deze broek verkrijgbaar in 4 kleuren en zitten hier spijkerzakken en insteekzakken bij.
Basic Line Novara: Deze broek is een budget model, natuurlijk wel van de kwaliteit die u van ons gewend bent!
BP 1792: BP workwear mag uiteraard niet worden uit dit rijtje en zeker niet de BP 1792 met zijn elastische tailleband en vele zakken is deze broek ideaal voor de warme dagen!
Mascot Sunbury: De laatste maar zeker niet de minste, de Mascot Sunbury! Verkijgbaar in 2 kleuren en van hoge kwaliteit die u gewend bent van Mascot.

Bekijk hier onze werkbroeken collectie en profiteer van -15% op deze selectie.