Macseis Artikelen

Macseis Artikelen

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

 

Macseis artikelen

Macseis heeft een mooie collectie, van jassen tot sokken, ik snap dat je niet in alles geïnteresseerd bent. Maar kijk gerust even rond op onze site, want voor iedereen zit er wel wat moois tussen.

Macseis Twotone Stretch waterproof jas

Deze fantastische softshell van Macseis, is ideaal voor mensen die buiten werken zoals bouwvakkers, groenvoorziening en ga zo maar door. Wat er zo speciaal is aan de jas is dat hij waterdichte ritsen heeft, een ademende stof heeft, en een windstopper is, waardoor hij je in elke weersituatie beschermd. Hij is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar, dus er zit voor iedereen wel een mooie kleur tussen. De jas is van 96% polyester gemaakt en 4% Spandex, door de polyester in de kleding droogt het eerder en het krimpt niet na het wassen . En voor bedrijven is hij bij ons ook nog te bedrukken of te borduren. En het mooie is als je hem vandaag voor 1 uur bestel morgen in huis. De jas is overigs ook verkrijgbaar in vrouwen versie

Macseis Mactronic Werkschoen S1P ESD

Deze geweldige werkschoen van Macseis is nieuw in ons assortiment dus wie weet is het wat voor jou, je weet het maar nooit dus neem gerust een kijkje. De schoen heeft allemaal goede specialiteiten zoals antislip zool, schokabsoberende zool, composiet stalen neus die je tenen beschermd en hij heeft een sportief uiterlijk. De schoen is gemaakt van PU en heeft een ergonomische inlegzool. De wijdte van de schoen is 11 en de schoen begint op een maat van 40 tot en met 47.de veiligheidsschoen heeft een normering van EN ISO 20345 (veiligheidsschoen) en ESD      ( Elektronische ontlading). Het enige nadeel van de schoen is dat hij S1P is dus niet spatwater dicht

Macseis Proneon Stretch Werkbroek Quick dry

Waarom is deze broek zo goed, omdat een van de specialiteiten van de broek is dat hij snel opdroogt daardoor, loop je nooit lang met een natte broek. Ook zit erin de broek stretch waardoor hij extra comfortabel zit, en op de manier kan je nog beter je werkzaamheden voltooien. In het rugpand en de zakken zit Cordura, dat betekend dat het extra belasting aankan tijdens de werkzaamheden. Er zit ook in de kniestukken cordura dus handig al ben je stratenmaker. De broek is gemaakt van 50% katoen/ 46% Polyester/4% Spandex. Ook in deze broek zit stretch waardoor je soepel kan bewegen met de broek.

Al heb ik je weten te interesseren voor de producten of wil je nog even verder kijken klik dan hier!!Macseis Collectie

 

Top 3 Macseis Producten

Bedrijfskleding Handelshuis heeft een speciale selectie gemaakt van producten. Hier onder vindt u onze top!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!





Bel mij terug