SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

De nieuwe Dike werkschoenen!

Sportieve en ergonomische modellen

De nieuwe Dike modellen

Inmiddels is Dike uitgegroeid tot een van de betere merken als het gaat om werkschoenen. Door de ideale combinatie van ergonomie, sportiviteit en veiligheid staat Dike overal voorop. Doordat er gebruikt word gemaakt van de lichtste materialen hebben de schoenen zelf weinig gewicht, wat het lopen op de schoenen weer erg prettig maakt.

Raving Record 

De Raving lijn van Dike is al een begrip in de werkschoenen wereld, aan deze lijn worden nu ook de Record modellen toegevoegd. Dit zijn de lichte en comfortabele schoenen zoals je gewent bent van Dike in de karakteristieke kleuren van Dike.

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug