SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Overhemd

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Overhemd

Overhemd is een kledingstuk die in elke branche gedragen kan worden, vandaar dat wij bij Bedrijfskleding Handelshuis een groot assortiment aan overhemden hebben! Goede overhemden beschikken over de eigenschappen zoals de hoeveelheid knopen, welke kraag, korte of lange mouwen en van welke stof het gemaakt is? Bij een overhemd is het ook belangrijk dat je een goede pasvorm heb en dat hij bijvoorbeeld strijkvrij is. Dus ben je op zoek naar een overhemd dan hebben wij bij Bedrijfskleding Handelshuis een breed assortiment!

Verschillende branches

Overhemden kunnen in veel branches gebruikt worden omdat het een kleding stuk is die licht en comfortabel zit tijdens je werkzaamheden. In de horeca heb je representatieve werkzaamheden waar je een mooi overhemd aan kan doen, als je die dan gedragen heb is het belangrijk dat hij goed wasbaar is of zelfs industrieel wasbaar.  Als je op kantoor werkt is het niet meer dan normaal om een overhemd te dragen, daarom is het handig als je overhemd strijkvrij is want dan hoef je niet elke dag te strijken. In veel branches heb je representatieve bezigheden waarvoor een overhemd van pas kan komen.

Top overhemden

Een goed overhemd die ook een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft is de J.Havest&Frost Yellowbow 50, dit is een overhemd die te verkrijgen is in het wit, zwart, donkerblauw en lichtblauw. Dit overhemd heeft een perfecte pasvorm en heeft naden in het rugpand waardoor je een betere bewegingsvrijheid krijgt. De BP 1563 is een overhemd die bedoeld is voor in de horeca, vanwege de tempratuur waarop het gewassen kan worden dat is namelijk 95 graden. Dit overhemd is overigens ook nog is kook vast en heeft lange mouwen. Dit product is te verkrijgen in het zwart en in het wit.

Borduren en bedrukken

Een overhemd is een goed kleding stuk om te borduren omdat je hem meestal aan doet als je representatief moet zijn. Bij Bedrijfskleding Handelshuis bedrukken en borduren wij vanuit eigen beheer wat er voor zorgt dat je al kunt bedrukken vanaf 1 stuks. Ben je geïnteresseerd in het bedrukken of borduren van je overhemd? Klik dan hier om een offerte aan te maken.

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug