SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu
Menu

Regenpak

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Regenpak

Een regenpak is eigenlijk maar voor een ding nodig en dat is dat hij je droog houdt! Er zijn wel verschillende soorten regenpakken, je hebt namelijk verschil in diktes en op sommige regenpakken zitten reflectie strepen om op te vallen. Bij Bedrijfskleding Handelshuis beschikken wij over de top merken zoals Sioen, Ocean en Mascot deze merken hebben goede regenkleding in hun assortiment.

Eigenschappen van een regenpak

Er zijn verschillende eigenschappen die belangrijk zijn bij regenkleding. Het belangrijkste is natuurlijk dat hij je droog houdt maar naast dat is het ook belangrijk dat het regenpak goed ademt om het zweten tegen te gaan. Het is ook belangrijk dat je regenpak goed afparelt dit houdt in dat er geen druppels op je regenpak blijven liggen waardoor de ademende stof in het regenpak minder gaat werken.

Aanbevolen door Het Handelshuis

Een goed voorbeeld van een regenpak die goed waterdicht is de Sioen Set aanbieding, dit regenpak is soepel, comfortabel en elastisch. Verder heeft dit pak nog 2 opgezette zijzakken en ventilerende mouwen gemaakt van raglan. De waterdichtheid van dit regenpak is genormeerd met EN 343. Een ander goed voorbeeld van een regenpak is de Ocean Offshore Regenjack, dit is een regenpak die word gebruikt in de visserij en heeft ook nog is een vlam vertragende eigenschap. Er hoort ook nog een regenbroek bij dit regenpak de Ocean Regenbroek Comfort is een simpele maar goede kwaliteit regenbroek!

De winterperiode komt eraan, dus wees er op voorbereid en haal je regenkleding bij Bedrijfskleding Handelshuis als jij droog wilt overkomen! Ben je geïnteresseerd in het assortiment van Het Handelshuis >klik hier om naar de regenkleding te gaan!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug