SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu
Menu

Schilders broek

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Schilders broek

Bij Bedrijfskleding Handelshuis hebben we diverse schilders broeken. De schilders broeken zijn meestal wit en worden dan uitgevoerd met diverse specificaties. Het assortiment varieert dan van broeken met steekzakken en spijkerzakken tot schilders broeken met kniestukken van Cordura.

De witte kleur die bijna alle schilders broeken bevatten heeft te maken met dat schilders bijna altijd witte verf moeten gebruiken. Wij hebben bij Het Handelshuis genoeg witte schilders broeken maar we hebben ook schilderbroeken met een andere kleur in ons assortiment.

Korte schilder broeken

Er zijn dus ook korte schilderbroeken in de schilderbranche. Deze broeken zijn voor de zomer gemaakt, door het warme weer willen mensen graag een korte broek. We hebben verschillende kleuren korte schilderbroeken op onze website.

Top producten!

Een voorbeeld van een goed product is de Dassy Bosten 245GR, dit is een schilder broek die over alle essentiële eigenschappen voldoet zoals verstevigde kniestukken en een aantal steekzakken. Een ander goed voorbeeld van een schilderbroek is de BP 1789 deze werkbroek beschikt over alle eigenschappen die een schilder broek kan hebben. De BP broek is ook nog is in 7 kleuren te verkrijgen dus vind je een witte werkbroek niks dan is dit de juiste keuze!

Borduren of bedrukken?

Heb jij ook bedrijfskleding en ben je geïnteresseerd in het borduren of laten bedrukken van je schilders kleding? Bij bedrijfskleding Handelshuis bedrukken we vanuit eigen beheer waardoor we vanaf 1 stuks kunnen bedrukken, klik hier om een offerte aan te vragen!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug