SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Tricorp Naden

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

 

Tricorp

De nieuwe collectie van tricorp is uit. En natuurlijk verkrijgbaar bij Bedrijfskleding Handelshuis. Nu verkrijgbaar met wel 2 verschillende kleuren op het shirt. Ideaal voor werkzaamheden in de bouw of andere buitenberoepen. Het verschil met oude collectie is dat die Kleuren er aan de zijkant uitsprongen. En nu springt hij er net boven de borst uit. De scheiding is aan de achterkant recht, zodat je nog wel kan bedrukken of Borduren. En daarna is het comfort van de jas ook beter geworden dus het zit ook nog lekkerder.

Collectie

De nieuwe collectie heeft een geoptimaliseerd design, waardoor alles er mooier en moderner uitziet. Bij de artikelen kan je zelfs kiezen tussen twaalf verschillende kleursamenstellingen, waarvan vijf nieuwe kleursamenstellingen. Je kan de collectie wassen tot 60 graden, waardoor het zweet en vuil der beter uitgaat.

Product uitleg

Ze hebben onder andere een T-shirt, polosweater, poloshirt en een softshell allemaal in verschillende kleurcombinaties. De softshell jas is gemaakt van 100% polyester, over de rits zit een stormlap waardoor de jas waterdicht is , de jas is aan de onder kant via een touwtje verstelbaar. De polosweater is gemaakt van 70% gekamd katoen en 30% polyester. Dus al ben je opzoek kijk dan gerust op onze site. Softshell jas

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug