SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Werklaarzen S3

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Werklaarzen S3

In de categorie werklaarzen heb je veel verschillende normeringen die erg belangrijk zijn. Werk je veel buiten, of met zware objecten? Of werk je in de zorg, de horeca of met gevoelige apparatuur?  Bij bedrijfskleding hebben we een groot aanbod aan werklaarzen S3 in alle maten en kleuren!

We hebben op onze site verschillende soorten merken zoals het  kwaliteitsmerk Grisport, dit is een merk met veel verschillende eigenschappen en de kwaliteit is ook hoog.

Werklaarzen S3, S4 of S5?

Het voornaamste verschil tussen de S3 werklaars en een S4 of S5 werklaars is het materiaal. Een S4 of S5 werklaars is altijd van kunststof, (kunst)rubber of een vergelijkbaar materiaal. S3 werklaarzen worden daarentegen doorgaans van leer gemaakt. Hierdoor hebben deze werklaarzen een andere uitstraling die wel wat aan een motorlaars doet denken. Bovendien ademt leer beter dan de meeste kunststoffen, wat het draagcomfort ten goede komt. Daarnaast zijn S3 werklaarzen verkrijgbaar in het zwart of bruin, wat er nog steeds goed uit ziet dankzij het leer.

Werklaarzen S3 zijn ook verkrijgbaar met verschillende soorten voering. Er zijn modellen die helemaal niet gevoerd zijn, maar ook modellen met fleece, wol of moderne 3D-voering zijn een optie. Dankzij de variatie in soorten voering zijn S3 werklaarzen geschikt voor allerlei verschillende soorten werk, van transport tot de bouw tot de (olie-)industrie.

Normeringen

Bij werklaarzen S3 heb je normeringen die je voeten beschermen tegen zware en gevaarlijke werkzaamheden. De werklaars heeft een gesloten hielpartij nodig om de enkels goed te beschermen.

De werklaars heeft ook verschillende antistatische eigenschappen nodig om het gevaar met elektriciteit te verkleinen. Er zijn eigenschappen die de schokabsorbtie in de hak verzorgen zodat als je schok krijgt dat het naar de grond absorbeert. De werklaarzen S3 zijn altijd waterdicht vanwege het buitenwerk wat er vaak mee word gedaan. Als je aan het klussen bent en er ligt een spijker op de grond moeten je werklaarzen wel bescherming te spijkerpenetratie kunnen en dat is bij werklaarzen S3 zeker het geval!

Onze merken S3 werklaarzen

Grisport werklaarzen zijn misschien wel de bekendste S3 werklaarzen op de markt, en dat is ook niet zo gek. De S3 werklaarzen van Grisport zijn robuust, veilig en gaan lang mee. Daarnaast is er Sixton Peak, een Italiaans merk dat de afgelopen jaren langzaam maar zeker een steeds groter aandeel is gaan opnemen in de werkschoenen en S3 werklaarzen-markt. De S3 werklaarzen van Sixton lijken qua uiterlijk wel wat op die van Grisport maar kenmerken zich door een lichter gewicht, een flexibele loopzool en innovatieve oplossingen zoals OutDry om een grotere waterdichtheid te bereiken. Een leren S3 werklaars met OutDry van Sixton doet qua waterdichtheid niet onder voor een rubberen regenlaars.

Voorbeelden

Op onze website hebben we een groot aanbod aan werklaarzen in de categorie S3. Een goed voorbeeld hiervan is de Sixton Montana, dit is een werklaars die over alle eigenschappen van een S3 laars voldoet. De schoen is van leer en heeft zelfs nog een kevlar tussen zool en stalen veiligheidsneus. Een andere variant is de Giasco Titan, dit is een vergelijkbare werklaars alleen deze laars is metaalvrij waardoor de laars lichter is en meer comfort biedt. De Grisport 72715C is een werklaars voor de mensen die liefhebber zijn van het merk Grisport, deze schoen heeft wel een rits waardoor de werklaars een perfecte pasvorm heeft en een wollen binnenkant voor een lekkere comfortabele werklaars!

Ben je opzoek naar een paar kwaliteit werklaarzen dan zit je bij Bedrijfskleding Handelshuis goed. Dus ben je geïnteresseerd klik dan hier om naar werklaarzen S3 te gaan!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug