Werkshirts, werkpolo's en werktruien bedrukkken

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Werkshirt, werkpolo’s en werktrui bedrukken

Bij Bedrijfskleding handelshuis bedrukken wij vanuit eigen beheer, daarom kunnen wij al vanaf 1 stuks laten bedrukken. Dus wil jij ook een werkshirt, werkpolo en werktrui laten bedrukken? Wij vertellen je wat de beste keuzes zijn als je via ons laat bedrukken.

Uitstraling en kwaliteit

De reden dat veel mensen hun logo van hun bedrijf laten bedrukken komt omdat het een professionele uitstraling geeft. Als je de shirts langer dan een jaar wilt houden is het een optie om voor het borduren te gaan, deze optie heeft net iets meer kwaliteit en blijft er dus beter op zitten. Dus als je gaat bedrukken zou je een prijs technisch iets lager T-shirt kunnen kiezen maar als je dan gaat borduren is het beter om een wat kwalitatief beter T-shirt te nemen.

Regels en wetten

"Is werkkleding aftrekbaar" of "moet ik belasting betalen voor mijn werkkleding"? Dit zijn twee vragen die we bij Bedrijfskleding Handelshuis regelmatig horen. In principe is iedere betaling van de werkgever aan de werknemer loon, en moet daar dus loonbelasting over betaald worden. Er zijn echter een paar uitzonderingen, en werkkleding kan daar één van zijn. Het moet dan wel aan de volgende voorwaarden voldoen: De kleding is duidelijk bedoeld als werkkleding, zoals een overall, uniform of laboratoriumjas. De kleding wordt aantoonbaar niet meegenomen vanaf de werkplek. De kleding wordt verstrekt of vergoed omdat dit verplicht is onder de Arbeidsomstandighedenwet.

Er moet ook een te zien zijn dat het werkkleding is met bijvoorbeeld een logo van het bedrijf. De totale oppervlakte van de bedrukking moet minimaal 70cm² zijn. Dit oppervlak mag gemeten worden door een denkbeeldige rechthoek om de uiterste punten van het logo te tekenen, en daar de oppervlakte van te meten. De bedrukking hoeft bovendien niet één logo of naam van 70cm² te zijn: bijvoorbeeld een borstlogo van 20cm² en een bedrijfsnaam op de rug van 50cm² is in totaal 70cm² en dus voldoende.

Welke kun je het beste gebruiken?

De beste shirts om te laten bedrukken zijn de Lemon & Soda LEM1111 deze shirts hebben kwaliteit en zijn qua prijs ook zeer aantrekkelijk. De polo’s die het beste zijn om te bedrukken zijn de Kariban K250 deze polo heeft 15 verschillende kleuren en de prijs/kwaliteit verhouding is zeer aantrekkelijk. De trui die je het beste kunt bedrukken is Mascot Caribien Sweater dit is een trui met veel kwaliteit en is er in veel kleuren verkrijgbaar.

Heb jij ook werkkleding die je bedrukt wilt hebben? Klik dan hier om een offerte aan te vragen!

Top 5 producten gerelateerd aan het nieuwsbericht! (gekoppeld aan categorie)

Bedrijfskleding Handelshuis heeft een speciale selectie gemaakt van producten. Hier onder vindt u onze top!

  • Kariban K250 Polo (in 14 kleuren)

    YITH Badge
    22.95 excl.btw.
    (€ 27,77 incl.btw.)
    Bekijk en bestel
  • Set aanbieding! 3x Kariban K444 Sweatvest (in 8 kleuren)

    YITH Badge
    128.95 excl.btw.
    (€ 156,03 incl.btw.)
    Bekijk en bestel
  • Mascot Caribien Sweater (In 10 kleuren)

    28.9537.95 excl.btw.
    (€ 35,03 incl.btw.)
    Bekijk en bestel

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!





Bel mij terug