Werkspijkerbroeken

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Werkspijkerbroek

Een werkspijkerbroek is een broek met de stijl van een spijkerbroek en de functionaliteit van een werkbroek. Werkspijkerbroeken zijn dus net zo duurzaam, stevig en comfortabel als een normale werkbroek, alleen het uiterlijk van een spijkerbroek. Zo kunt u niet alleen heel comfortabel maar ook modieus de werkvloer op! Bij bedrijfskleding handelshuis hebben we een ruim assortiment werkspijkerbroeken.

Werkzaamheden

Op het land, in de tuin, in de bouw, ‘gewoon’ thuis en zelfs wanneer je naar een afspraak moet: werkjeans van bedrijfskleding-handelshuis zijn geschikt voor elke gelegenheid. De werkbroeken / spijkerbroeken zijn uitvoerig getest op kwaliteit, slijtvastheid en draagcomfort en kunnen uitstekend tegen een stootje. De werkjeans zijn daarom geschikt voor de meest uiteenlopende (zware) klussen.

Werkspijkerbroeken bij Bedrijfskleding-handelshuis

BP 1466 Werkbroek is één van de beteren werkspijkerbroeken die we hebben. Dit heeft te maken omdat hij functionele zakken heeft en een tailleband met riemlussen. In deze broek zit ook nog een d-ring die nodig is om alle accessoires aan te bevestigen.

We hebben ook nog het merk Brams Paris dat is één van de beste is als het gaat om werkspijkerbroeken bijvoorbeeld de Brams Paris Sander a82, dit is een stevige maar toch comfortabele spijkerwerkbroek en het voordeel van Brams Paris is, als je het voor 13:00 besteld is het morgen in huis!

Wij hebben nog veel meer van dit soort werkspijkerbroeken in ons assortiment. Heeft u interesse in ons assortiment neem dan een kijkje bij de categorie werkspijkerbroek op onze website!

Top 4 werkspijkerbroeken van Bedrijfskleding handelshuis

Bedrijfskleding Handelshuis heeft een speciale selectie gemaakt van producten. Hier onder vindt u onze top!

  • Brams Paris Mike A82 Werkspijkerbroek

    44.95 excl.btw.
    (€ 54,39 incl.btw.)
    Bekijk en bestel
  • Brams Paris Tom E50 Werkspijkerbroek

    34.95 excl.btw.
    (€ 42,29 incl.btw.)
    Bekijk en bestel
  • Brams Paris Willem A82 Werkspijkerbroek

    59.95 excl.btw.
    (€ 72,54 incl.btw.)
    Bekijk en bestel

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!





Bel mij terug