Werktruien

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Werktrui

Een werktrui moet lekker zitten en je vooral niet belemmeren in je werkzaamheden, ook is het belangrijk dat hij lekker warm is en voldoende bewegingsruimte heeft. Bij werktruien zijn er veel opties waar je uit kunt kiezen bijvoorbeeld een trui met voering, capuchon, handige zakken en er zijn ook veel verschillende kleuren om uit te kiezen!

Merken

Dassy indy hooded sweater is een werktrui die wij aanraden vanwege het grote comfort en de hoge kwaliteit. Deze trui heeft Cordura elleboogstukken en versterkte schouderstukken voor een goede slijtvastheid. Wil je toch een trui die je ook aan kunt in je vrije tijd dan is de BP 1623 werktrui een echte aanrader, deze trui heeft een goede pasvorm en ziet er zakelijk uit zodat je in je  vrije tijd ook netjes voor de dag te komen.

Bedrukken

De truien die je ziet in ons assortiment kunnen bedrukt worden voor een professionele uitstraling van je personeel, dit kan al vanaf 1 stuks. Heb je interesse in bedrukking klik hier om een offerte aan te vragen.

Wij hebben bij Bedrijfskleding handelshuis een breed assortiment met de beste merken zoals BP sweaters, Dassy werktruien en Kariban truien en sweaters en Mascot truien. Heeft u interesse in één van deze kwaliteit merken kijk dan eens naar de werktruien en sweaters in onze webshop.

Top 4 werktruien op bedrijfkleding-handelshuis.nl

Bedrijfskleding Handelshuis heeft een speciale selectie gemaakt van producten. Hier onder vindt u onze top!

  • BP 1623 Werktrui XS/3XL (in 7 kleuren)

    34.9540.95 excl.btw.
    (€ 42,29 incl.btw.)
    Bekijk en bestel
  • Dassy Indy Hooded Sweater (In 4 kleuren)

    47.50 excl.btw.
    (€ 57,48 incl.btw.)
    Bekijk en bestel
  • Gildan Heavy Blend GI18000 Sweater (in 29 kleuren)

    YITH Badge
    14.95 excl.btw.
    (€ 18,09 incl.btw.)
    Bekijk en bestel

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!





Bel mij terug