SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu
Menu

Zorgkleding

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Zorgkleding

Zorgkleding bij Bedrijfskleding Handelshuis is net zo divers als de zorg! Of je nu op zoek bent naar een klassieke doktersjas, een comfortabele maar hygiënische trui of toch een poloshirt voor de receptionist, bij Bedrijfskleding Handelshuis vind je alle zorgkleding die je zoekt! Ook kan je bij ons terecht voor zorgklompen, Bighorn klompen en Wock clogs.

Zorgsector

De zorg is een brede sector waar je veel dingen nodig heb zoals zorg T-shirts, polo’s, tunieken, zorgjassen, zorgbroeken, zorgklompen of schoenen. Bij alle T-shirts, polo’s, tunieken en jassen is het belangrijk dat je ze goed kunt wassen dus bijvoorbeeld kookvast of bleekbestendig. Het is bij de klompen en schoenen is het natuurlijk belangrijk dat ze een antislip zool hebben en licht zijn. Bij de zorgjassen is het handig om wat meer zakken te hebben om je spullen ergens te kunnen opbergen.

Goede zorgkleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Als je in de zorg werk is het belangrijk dat je goede schoenen heb voordat je uitglijd op de werkvloer. Een goed voorbeeld is de Giasco Daisy werkschoen, deze schoen is S2 genormeerd en heeft een anti slip zool waardoor je niet uitglijd. Dit is een dames werkschoen en is zeer elegant. In de zorg heb je natuurlijk ook een goed zorgjasje nodig daarom bevelen we de Giblor’s Margherita aan. Dit zorgjasje is een lekker comfortabel jasje met een goede pasvorm en hij is ook nog is  kookvast en chloor-/bleekbestendig. Bij een jasje hoort een broek, de Hean Pearl damesbroek is daar een goede optie voor. De broek heeft een tunnel elastische tailleband voor de goede pasvorm en twee steekzakken om je spullen in de steken.

BP comfortabele stretch broek

Een andere goede broek die kwaliteit heeft is de BP 1736, dit  is een comfortabele stretch broek die ideaal is voor in de zorg. De broek heeft een elastische tailleband waardoor die lekker om je heup zit en de broek is ook nog is industrieel reinig baar!

Ben je geïnteresseerd om zorgkleding te laten bedrukken of borduren? Kom dan bij bedrijfskleding handelshuis want wij bedrukken in eigen beheer dus we bedrukken al vanaf 1 stuks!

Klik hier om een offerte aan te maken!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug