ONZE MERKEN

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind je alleen de beste merken met de beste kwaliteit!

Onze uitgelichte merken

BP bedrijfskleding

BP bedrijfskleding biedt een brede selectie werkkleding voor iedere branche van de bouw tot de voedselindustrie, en van de horeca tot de zorg. BP Bedrijfskleding onderscheidt zich door de hoge kwaliteit, ergonomische pasvorm en optimaal draagcomfort. 

Dassy workwear

Dassy Workwear is een Belgisch merk voor werkkleding van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Het Dassy assortiment omvat een ruime selectie werkbroeken, werkjassen, t-shirts, truien, overalls en Amerikaanse overalls.

Mascot workwear

Mascot Workwear is al jaren één van de bekendste werkkledingmerken, en met goede reden. Dit familiebedrijf maakt bedrijfskleding van hoge kwaliteit, met comfortabele pasvorm en materialen van de hoogste kwaliteit.

Brams Paris

Brams Paris is hét merk voor werkspijkerbroeken van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Om u te helpen bij uw keuze, zijn Brams Paris spijkerbroeken onderverdeeld in drie categorieën. Er is de Brams Paris B Basic, Brams Paris B Functional, en Brams Paris Jeans Women.

Giblor's

Giblor's Professional is een Italiaanse kledingproducent, gespecialiseerd in horecakleding en zorgkleding. Met een ruim assortiment van honderden producten vind je bij Giblor's altijd opvallende en bijzondere horecakleding en zorgkleding voor de professional. 

Sixton Peak

Sixton Peak werkschoenen worden gekenmerkt door hun uitstekende kwaliteit. Door gebruik van innovatieve en slimme materialen zijn Sixton Peak schoenen aanzienlijk lichter, flexibeler en comfortabeler dan de gemiddelde werkschoen.

Dike workwear

Dike workwear is een Italiaans designermerk voor werkschoenen. De werkschoenen van Dike hebben dan ook opvallende ontwerpen en kleuren, en maken gebruik van ongebruikelijke materialen die nog altijd een zeer veilige werkervaring bieden.

Redbrick

Redbrick is bekend van de zogenoemde Safety Sneakers. Safety Sneakers zijn veiligheidsschoenen die er uit zien als sneakers. De sneakers voldoen aan dezelfde eisen als iedere andere veiligheidsschoen, en zijn dus gewoon geschikt voor normaal gebruik als werk- of veiligheidsschoen.

Grisport

Grisport zijn werkschoenen gemaakt in Italië, en gebaseerd op wandelschoenen. Hierdoor zijn dit bijzonder comfortabele werkschoenen met een aantal zeer lichte modellen. Grisport bieden bovendien uitstekende bescherming. Deze klassieke werkschoenen zijn niet voor niets al jaren één van onze populairste merken!

Giasco Italy

Giasco is een Italiaans Bedrijf met een passie voor veilige, comfortabele en stijlvolle werkschoenen. De Giasco werkschoenen worden gemaakt in Italië en zijn volledig gecertificeerd volgens alle relevante normen. Zo vindt u binnen het Giasco-assortiment een brede selectie stijlvolle werkschoenen voor allerlei soorten werkomgeving.

Kariban is hét merk voor promotiekleding van hoge kwaliteit met een professionele uitstraling. Met het uitgebreide assortiment t-shirts, poloshits, jacks en accessoires heeft Kariban alles wat u nodig heeft om uw promotiemedewerkers van nek tot enkel te kleden.

Lemon & Soda is een sterk merk voor sportieve promotiekleding met een casual uitstraling. De kleding van Lemon & Soda onderscheidt zich door een comfortabele pasvorm, eigentijds design en schappelijke prijs.

Gildan is een Amerikaans kledingmerk dat gewoon simpele, stevige en betaalbare kleding maakt. Zo heeft Gildan al t-shirts vanaf enkele euro's. Dit maakt Gildan kleding ideaal voor promotiekleding bij evenementen, maar ook als schilderskleding.

Haen zorgkleding is een Nederlands merk dat zich helemaal specialiseert in kleding voor artsen en verpleegkundigen. De kleding van Haen kenmerkt zich door een schappelijke prijs, een elegant ontwerp met een professionele uitstraling.

Met een breed scala aan overhemden en blouses is er voor iedere branche of prijsklasse het juiste bovenkledingstuk te vinden. Door middel van de beste technieken en productie processen worden de meest duurzame producten gefabriceerd. J.Harvest & Frost onderscheidt zich door overhemden te fabriceren die strijkvrij zijn.

Afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug