BP Bedrijfskleding

feel the difference

BP bedrijfskleding biedt een brede selectie werkkleding voor iedere branche van de bouw tot de voedselindustrie, en van de horeca tot de zorg. BP Bedrijfskleding onderscheidt zich door de hoge kwaliteit, ergonomische pasvorm en optimaal draagcomfort. Dankzij de ruime selectie is er bovendien goede kwaliteit bedrijfskleding te vinden voor ieder budget.

Om u te helpen een keuze te maken, is de BP bedrijfskleding collectie onderverdeeld in verschillende categorieën. Dit zijn BP Workwear, BP Gourmet, BP Industrial Food, BP Med&Care en BProtected.

BP Workwear
 • BP Workwear is de collectie voor werkkleding. Hieronder vindt u stevige, slijtvaste werkkleding voor sectoren als de (wegen)bouw, stukadoor- en schilderswerk, maar ook werkkleding die geschikt is voor het verhuizen van krasgevoelige objecten. Zoals alle BP bedrijfskleding, is deze werkkleding ergonomisch gevormd en zeer comfortabel. Door gebruik van hoogwaardige materialen gaat de BP werkkleding lang mee. Ook is het in veel gevallen zeer heet wasbaar en/of chemisch reinigen.
 • BP Gourmet is de collectie horecakleding van BP. Hieronder vindt u een breed assortiment aan koksbuizen, koksbroeken, en bedrijfskleding voor de bediening. Deze horecakleding voldoet aan de hoogste eisen, is veelal kookvast en chemisch reinigbaar voor optimale hygiëne tijdens het werk.  Ook vindt u hier verschillende accessoires, zoals koksmutsen en kelnertasjes.
 • De collectie BP Industrial Food is, zoals de naam zegt, een kledinglijn voor de voedselindustrie. Deze werkkleding voldoet aan de relevante HACCP-normen, en is verkrijgbaar voor verschillende hygiëne-niveaus.
 • BP Med&Care is een kledinglijn met werkkleding voor de zorg en verzorging. Hierbij kunt u denken aan doktersjassen, zustersjasjes, comfortabele broeken voor artsen en verpleging, en kleding voor pedicure- en schoonheidsspecialisten.
 • De collectie BProtected is de kleinste collectie binnen het BP gamma, maar levert nog steeds een ruime keuze uit beschermende kleding voor lassers en andere risicoberoepen. Deze werkkleding is brandvertragend en voldoet aan de relevante normen voor optimale bescherming tijdens het werk.

Met BP Bedrijfskleding vindt u altijd de juiste werkkleding!

 • BP 1992 Functioneel Werkjack (in 6 kleuren)

  56.95 excl.btw.
  (€ 68,91 incl.btw.)
  Bekijk en bestel

BP bedrijfskleding bedrukken & borduren

Uw BP werkkleding bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Bij het Handelshuis bieden we verschillende bedruk- en borduurtechnieken in eigen beheer. Zo kunnen we al vanaf 1 stuks uw BP werkkleding bedrukken of borduren. Ook bieden we verschillende druktechnieken die geschikt zijn voor kookvaste kleding en/of chemisch reinigen. Zelfs bedrukking die er uit ziet als borduring hoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze BP collecties vindt u een ruime selectie werkkleding en bedrijfskleding. Als u kleding nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of BP werkkleding echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze BP collecties vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste BP bedrijfskleding – zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug