SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Brams Paris

Fashion & Workwear

Brams Paris is hét merk voor werkspijkerbroeken van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Om u te helpen bij uw keuze, zijn Brams Paris spijkerbroeken onderverdeeld in drie categorieën. Er is de Brams Paris B Basic, Brams Paris B Functional, en Brams Paris Jeans Women. Daarnaast heeft Brams Paris ook een selectie bijpassende broekriemen van hoge kwaliteit en echt leder.

Brams paris goed
  • De Brams Paris B Basic selectie omvat klassieke spijkerbroeken in verschillende tinten blauw en zwart. Deze betaalbare spijkerbroeken zijn geproduceerd van hoge kwaliteit textiel, en hebben een ergonomische pasvorm met innovatieve design-features voor een nog hoger draagcomfort. Ook de spijkerbroeken met stretch ontbreken niet in de Basic collectie. Zo basic is B Basic dus ook weer niet.
  • De B Functional collectie combineert de kwaliteit en het draagcomfort van de B Basic collectie met het gemak en de functionaliteit van een werkbroek. Deze werkspijkerbroeken hebben extra zakken op de benen, stevige steekzakken en soms zelfs slijtvaste Cordura kniestukken. Met deze werkspijkerbroeken van Brams Paris kunt u iedere uitdaging aan in stijl en comfort!s
  • De collectie Brams Paris Jeans bestaat uit een gevarieerd assortiment spijkerbroeken voor ieder budget. Of u nu op zoek bent naar een klassieke blue jeans, of naar een professionele werkspijkerbroek met slijtvaste kniestukken, bij Brams Paris vindt u altijd de juiste!

Brams Paris bedrukken & borduren

Uw Brams Paris broeken bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Bij het Handelshuis bieden we verschillende bedruk- en borduurtechnieken in eigen beheer. Zo kunnen we al vanaf 1 stuks uw Brams Paris werkbroeken bedrukken of borduren. Ook bieden we verschillende druktechnieken die geschikt zijn voor kookvaste kleding en/of chemisch reinigen. Zelfs bedrukking die er uit ziet als borduring hoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Brams Paris collectie vindt u een ruime selectie werkbroeken en spijkerbroeken. Als u kleding nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of Brams Paris spijkerbroeken echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Brams Paris collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Brams Paris Broeken – zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug